Samarbejde med Jobfisk.dk


Jeg kan nu med stor begejstring fortælle at vi samarbejder med Jobfisk.dk!

Jeg havde i starten af august et meget spændende møde med Henrik som er chefen ved Jobfisk.dk. Jobfisk.dk bidrager til at sprede kvalificeret viden omkring jobsøgning med henblik på at alle kan optimere deres jobsøgningspotentiale.

Henrik rettede henvendelse til mig gennem LinkedIn efter han havde læst omkring jobkonsulentuddannelsen. Vi mødtes i Randers på deres domicil og for mig stod det hurtigt klart, at vi havde nogle fælles værdier. Praksisnært fokus, gensidighed og medmenneskelighed var nogle af de overvejende nøgleord jeg bemærkede i samtalen.

Henrik fortalte hvordan de blandt andet havde succes med at opkvalificere personer med fleksjob til arbejdsområder som kunne rumme langt de fleste skånehensyn. Noget jeg som tidligere fleksjobkonsulent var særligt glad for at høre! De har virkelig fanget et område som giver mening at fokuserer på! Henrik havde forberedt sig rigtig godt til mødet og af samme årsag kunne vi på baggrund af den gensidige forberedelse nå rigtig langt. Vi har blandt andet aftalt at Henrik bliver en del af undervisningsteamet og at vi gennem Jobfisk.dk, vil blive opdateret med de trends og niches de ser på jobmarkedet.

Efter mødet kan jeg trygt sige at Henrik er en person med en stærk indsigt i arbejdsmarkedet, nogle solide værdier og stor motivation for at bidrage til beskæftigelsesindsatsen, som i øvrigt også kendetegner en stærk jobkonsulent.

Vi ser frem til et stærkt samarbejde!

Featured Posts
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square