October 23, 2017

September 8, 2017

February 2, 2017

January 30, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Samarbejde med Jobfisk.dk

September 8, 2017

Jeg kan nu med stor begejstring fortælle at vi samarbejder med Jobfisk.dk!

 

Jeg havde i starten af august et meget spændende møde med Henrik som er chefen ved Jobfisk.dk. Jobfisk.dk bidrager til at sprede kvalificeret viden omkring jobsøgning med henblik på at alle kan optimere deres jobsøgningspotentiale.

 

Henrik rettede henvendelse til mig gennem LinkedIn efter han havde læst omkring jobkonsulentuddannelsen. Vi mødtes i Randers på deres domicil og for mig stod det hurtigt klart, at vi havde nogle fælles værdier. Praksisnært fokus, gensidighed og medmenneskelighed var nogle af de overvejende nøgleord jeg bemærkede i samtalen.

 

Henrik fortalte hvordan de blandt andet havde succes med at opkvalificere personer med fleksjob til arbejdsområder som kunne rumme langt de fleste skånehensyn. Noget jeg som tidligere fleksjobkonsulent var særligt glad for at høre! De har virkelig fanget et område som giver mening at fokuserer på! Henrik havde forberedt sig rigtig godt til mødet og af samme årsag kunne vi på baggrund af den gensidige forberedelse nå rigtig langt. Vi har blandt andet aftalt at Henrik bliver en del af undervisningsteamet og at vi gennem Jobfisk.dk, vil blive opdateret med de trends og niches de ser på jobmarkedet.

 

Efter mødet kan jeg trygt sige at Henrik er en person med en stærk indsigt i arbejdsmarkedet, nogle solide værdier og stor motivation for at bidrage til beskæftigelsesindsatsen, som i øvrigt også kendetegner en stærk jobkonsulent.

 

Vi ser frem til et stærkt samarbejde!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square