Kend vejen til drømmen


Har du også svært ved at finde arbejde efter endt uddannelse, så læs her!

Mange mennesker med og uden uddannelse oplever det kan være svært at finde drømmearbejdet. Mange går endda så langt som til at acceptere, at drømmejobbet, eller bare et job i det hele taget, er uopnåeligt og derfor tager til takke med det som de har nu.

Der findes mange benspændere på vejen mod drømmejobbet.

Den økonomiske gevinst spænder ofte ben! En af de absolut overvejende benspændere er at mange mennesker i dag vil have mest valuta for deres tid. Dermed sigter de oftest efter jobs som giver den højest løn, men ikke nødvendigvis en bred eller målrettet erfaring. Løn bringer mad på bordet og måske en ferierejse i ny og næ. Erfaring bringer derimod nye jobmuligheder og findes ofte ikke der hvor den høje løn indledningsvis er. Hvis man er på kontanthjælp er argumentet også ofte, at lønnen ved ordinært arbejde skal være bedre end, at være på kontanthjælp. På kontanthjælp får man bare ingen eller meget lidt erfaring! Det gør man derimod på job, og derefter kan man skabe bedre muligheder for sig selv.

Frygten for at fejle spænder ben! Mange mennesker går med frygten for at fejle i deres arbejde. Mange er for eksempel opdraget med, at det handler om at lave så få fejl som muligt, sådan at man kan score så høje karakterer i skolen som muligt. Det betyder i praksis, at mange ofte vælger at holde sig inden for rammen af ’’Hvad man plejer at gøre’’ eller ’’fortsætte med at gøre hvad man allerede er god til’’. Det betyder at mange ikke udfordrer sig selv nok, til at få den erfaring der skal til for at træde et skridt i retningen af drømmejobbet. Hvis det var nemt at opnå drømmejobbet, havde du jo allerede opnået det, ikke?! Så mit råd er, lav fejl og lær af dem, det er der udviklingen for alvor sker!

Manglende tro spænder ben! Den manglende tro på at ens drømme ikke kan gå i opfyldelse er meget bred. Ofte høre man mennesker sige at de gerne ville opnå at blive et eller andet, men så siger de MEN! ’’Jeg ville gerne blive politimand, MEN man skal tage uddannelsen helt i Vejle!’’ På denne måde validerer mange mennesker deres egen inaktivitet i at turde gå efter det som de reelt gerne vil. Der vil naturligvis være begrænsninger på vejen mod drømmejobbet, men løsningen er ikke at spotte hindringerne, det er at kunne spotte mulighederne!

Hvis du gerne vil stærk inden for området, at opnå det du drømmer om, både på den korte og lange bane, så kontakt os og se om vores kurser eller uddannelser kunne være noget for dig!

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev, og modtag spændende tips og tricks til hvordan du kan komme tættere på drømmejobbet ved at klikke her!

Featured Posts
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square