REFERENCER ALLE UDDANNELSER OG KURSER

Underviserne udviser stor entusiasme og professionalisme og det skaber et super lærerigt miljø. Det gør at jeg har været engageret gennem hele undervisningen, trods det intense forløb. LSP’s baggrund fra forsvaret skinner tydeligt igennem og gør NLP teknikkerne endnu mere spændende. Forløbet hos LSP har givet rigtig god mening for mig og har været enormt givtigt.

Michael “Kyllingen” Rasmussen, 41 årig tidligere Cykelrytter

 

 

Uddannelsen har været fyldt med solid viden og gode øvelser, båret igennem af meget kompetente undervisere. Tiden flyver af sted. Principperne er let anvendelige i min hverdag.

Gitte, 50 årig Ledende Oversygeplejeske

 

 

Fantastiske konkrete værktøjer, som jeg nu bruger dagligt! De giver mig overraskende meget overskud.

Jan, 42 årig IT-Chef

Novineuro's professionelle tilgang skaber tryghed og dermed rum for læring.

Rune, 42 årig Cand.polit.

 

 

SÅ meget større udbytte end jeg havde forestillet mig. Undervisningen er rigtig god og varieret. Der var ikke et eneste tidspunkt hvor jeg kedede mig. Fedt!

Lone, 29 årig Fysioterapeut

 

 

Jeg har haft kæmpe udbytte af det! Meget kompetent og lydhør underviser. Det har også været super godt med en ekstra underviser med på sidelinien.

Lene, 48 årig Børnehaveleder

 

 

Værdien samt udbyttet har været rigtig stort. Undervisningen er struktureret rigtig fint.

Saedah, 37 årig Speditør

 

 

Jeg oplevede både en faglig og personlig udvikling, som jeg kan anvende både arbejds- og privatmæssig. Samtidig blev mine samtaleteknikker vurderet og jeg fik god konstruktiv feedback. Gennem teori og teknikker, er jeg blevet dygtigere til at spørge ind til aktuelle emner, for derefter at arbejde effektivt og målrettet mod en udvikling.

Dorte, 45 årig Ledende Ergoterapeut

Jeg bruger det, Novineuro har lært mig, rigtig meget i mit arbejde, til at kommunikere med mine kollegaer. Vi har opnået et meget bedre samarbejde.

Stefan, 26 årig Mejerist

 

 

Antallet af elever gør, at der er plads til spørgsmål og fokus på den enkelte elev. Det gjorde bland andet, at jeg fik meget ud af uddannelsen.

Linda, 29 årig Pædagog

 

 

Jeg har lært utrolig meget om mig selv, hvilket gør, at jeg bedre kan få det ud af mine medarbejdere, som jeg ønsker. Jeg har haft rigtig mange aha-oplevelser på kurset og lært, hvorfor folk handler som de gør i forskellige situationer.

Frederik, 28 årig Befalingsmand

 

 

Jeg bruger rigtig mange af de teknikker jeg har lært på uddannelsen, til at motivere mine kollegaer – og det virker! Jeg har fået værktøjer, som jeg ikke er stødt på, på andre af mine uddannelser. Det kan man undre sig over, for de er utrolig brugbare.

Rene, 30 årig Pædagog

 

 

Jeg når langt bedre ud til mine kunder nu. Jeg er blevet langt bedre til at få dem i tale.

Christian, 30 årig Sælger

 

 

Underviseren betyder alt i denne sammenhæng. Og da han samtidig havde nogle rigtig gode eksempler til at understødte teorien bag NLP, var det meget udbytterigt.

Søren, 48 årig Konsulent

Helt klart en uddannelse jeg vil anbefale til rigtig mange. Det er en rejse, der skal opleves!

Camilla, 24 årig Frisør

 

 

En uddannelse, som ændrer dit liv! Det lyder voldsomt, men det er min oplevelse.

Sara, 24 årig Kostvejleder

 

 

Jeg syntes det har været den bedste uddannelse jeg har taget! Jeg har ikke før fundet et emne, der har været så interessant som NLP.

Niels, 30 årig Fitness Instruktør

 

Rigtig god samtale og spørge teknik – hjælp til selvhjælp – som giver motivation og forståelse for andre og sig selv. Man kan give førstehjælp fysisk , kunstig åndedræt ,hjertemassage m.m. Man kan også give førstehjælp psykisk, det kunne være NLP .

Lone Bang, Sælger

 

Absolut en spændende uddannelse med fantastiske muligheder for personlig og faglig udvikling. Gode og engagerede undervisere. Et rigtigt godt valg for den, der ønsker at arbejde med kommunikation og psykologi på et bevidst plan.

Tina Thomsen, Socialpædagog

NLP er et fantastisk godt og brugbart værktøj til at bevidstgøre sig selv personligt og professionelt.- fx. at opdage årsagssammenhænge i sit eller andres arbejdsliv .

NLP uddannelsen hos LSP er klar, tydelig og dejligt afvekslende “strikket” sammen,

på en praktisk, forenklet og holistisk fremgangsmåde

- Præcis som jeg også selv praktiserer min undervisningsform.

Susanne Fabrin, Voksenunderviser AOF

 

NLP niv. 1 er en alletiders uddannelse, som kan benyttes i mange henseende. Jeg har som et eksempel, gjort brug af mange af de tillærte teknikker, i mit tidligere job som leder. Derudover har jeg udviklet mig personligt.

Uddannelsen bliver afviklet af kompetente og motiverede undervisere, som gør uddannelses forløbet inspirerende og spændende.

Anne N. Bergmann, NLP terapeut og underviser

 

"Et meget dynamisk forløb, hvor instruktørerne altid var topmotiverede og superengagerede.”

Susanne Mogensen

 

 

NLP niveau 1 uddannelsen har været med til at jeg har udviklet mig på et personligt plan, men helt klart også på et fagligt plan. På det personlige plan har jeg fået mere struktur i min hverdag og er blevet mere bevist om, hvem jeg er som person. I min profession som fysioterapeut har uddannelsen givet mig nogle fantastiske værktøjer til at guide mine klienter frem til både at finde og opnå deres mål. Til sidst vil jeg nævne at arbejdet som NLP terapeut er både spændende og udfordrende på enormt mange niveauer og jeg kan kun give LSP's uddannelse min varmeste anbefaling.

Mette Klose Nielsen, Fysioterapeut

 

 

“Sjældent har jeg fået så meget viden og så mange konkrete værktøjer på så forholdsvis kort tid - der er virkelig meget at få med sig personligt og erhvervsmæssigt”

Else, Psykoterapeut